Înscriere

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Parola trebuie să conţină minim 6 caractere. Dacă nu doreşti să-ţi creezi un cont, poţi lăsa aceste câmpuri necompletate.

Te rugăm să completezi corect câmpurile obligatorii de mai jos.

 
 
 
 
 
     
     
Cod de verificare: CAPTCHA  
regulamentul campaniei*

Organizatorul Campaniei Promoţionale este S.C. Dr. Oetker S.R.L., companie înregistrată ca operator de date personale la ANSPDCP cu notificarea nr. 2298. Operatorul prelucrează datele personale furnizate de dumneavoastră în scopul derulării activităţilor de marketing și publicitate. Datele dumneavoastră nu vor fi dezvăluite terţelor părţi. Prelucrarea datelor dumneavoastră se face în conformitate cu Legea 677/2001, lege care vă garantează dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor și dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitaţi ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la S.C. Dr. Oetker S.R.L., cu sediul in Str. Albești, nr.50, Curtea de Argeș, Jud. Argeș, România.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai mult ›